Fotoregenerare faciala SPL

programari la: 0761 040 383

O piele neteda si frumoasa
obtinuta usor si pentru barbati si pentru femei


Scapa de imperfectiunile pielii cu ajutorul tehnicii de fotoregenerare faciala SPL! Iti doresti o piele neteda, curata si frumoasa? Noi avem solutia!

Fotoregenerarea este cea mai noua tehnologie folosita pentru infrumusetarea dermului. Efectele sale sunt pe termen lung, depasind ca eficienta orice alt tip de tratament facial.


Cum functioneaza fotoregenerarea SPL?

Prin fotoregenerarea SPL se absoarbe energia luminoasa, care apoi este convertita, la nivelul pielii, in caldura, ce practic activeaza celulele "lenese". Acest procedeu contine si programul de fotolifting, ce poate fi comparat cu efectul unei operatii estetice, insa fara efecte secundare.

Fotoregenerarea poate fi incercata de orice persoana, indiferent de varsta, deoarece este o simpla terapie de stimulare a celulelor pielii, ceea ce se traduce prin cresterea energiei celulare si intensificarea metabolismului intracelular. Astfel, pielea este stimulata sa produca colagen si elastina. In salonul nostru utilizam aparatele Yperion, ce folosesc SPL-ul (square pulse light), reprezentand o noua inovatie in domeniul luminii pulsate. Foarte important de punctat este faptul ca nu exista posibilitatea de arsura. Cu acesta se poate trata orice problema legata de fotoimbatranirea tenului, efelide - pete pigmentare, lentigo - pete de batranete, riduri si linii fine, pistrui, acnee, rozace, telangiectazie, melasma, elasticitatea pielii, pori dilatati etc. Rezultatul si numarul de sedinte depind strict de afectiunea care este tratata, insa efectele se vad imediat dupa prima interventie.